Home > Sharepoint 2007 > Sharepoint 2007 Error There Is No Web Named

Sharepoint 2007 Error There Is No Web Named

Just did a search on provision sites for sharepoint 2007 and found lots of hits, so apparently others have been down this path before me. I also noticed that when I used SharePoint Designer and enter the URL, it gives me an error saying that the web cannot be found. You have a theme. There is no Web named "/hr/JoiningIn Documents For FTE/Forms/AllItems.aspx". http://internetmairie.com/sharepoint-2007/sharepoint-2007-unknown-error-troubleshoot-issues-with-windows-sharepoint-services.html

Friday, March 12, 2010 5:58 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Just want to throw my name in and say I'm having exactly the same problem. But after some delay lists collection gets populated and works without any problem. Like this:Like Loading... Again not only did this not work in all cases but it would also render the site template used to replicate the site (fifty dozen times in my case), as unusable.

I came across it the other day while content deployment was happening. When I removed the "/Forms/AllItems.aspx" from the string that contained the URL to my site, the problem went away. Click here to get your free copy of Network Administrator. Again not only did this not work in all cases but it would also render the site template used to replicate the site (fifty dozen times in my case), as unusable.

Don't just address it in the next version. Unfortunately as Mr. If I ignore all high priority log entries, I'll never see anything useful. That’s nice.

We’ve specified template and site title and description, but not those security groups, so I suspect I might be prompted for that info. To me, it seems that something is pointing to the full URL which is causing the error. Saw this with VS 2003, VS 2005, VS 2008 and SQL Server 2000, 2005, 2008 and now 2008 R2. http://www.networksteve.com/enterprise/topic.php/sharepoint_2007_error_in_logfile_%22There_is_no_web_named%22/?TopicId=7308&Posts=5 It’s absolutely amazing to me that they aren’t.

Hope this brings more light to the issue. Going to go ahead and verify that site collection creation works. Where I can learn Esperanto by Spanish? Package caption Error: 9pt undefined Automata for empty language Why are rainbows brighter through polarized glass?

Since /sites already exists as a wildcard managed path, I’ll just select that path to create my site collection: C:\Documents and Settings\SVCSharepoint>stsadm -o createsite -url http://wccs/sites/fl133 -ownerlogin domain\svcsharepoint -owneremail [email protected] And, http://sanjaysainitech.blogspot.com/2008/11/server-error-there-is-no-web-named.html How about a light blue? That is where things stood when the thread was closed. Of course, that’s with my rig—one server with a single 1.87 GHz proc and 1GB memory running all the roles and a pretty beefy SQL server at one 2GHz proc and

Of course, this filters out almost every useful log entry, making the logfile virtually useless.I would appreciate it if Mr. have a peek at these guys Immediately after this upon the next content deployment push I saw the initial error message with "There is no web named """. Is the ritual of killing an animal as offering to Maa Kali correct? Ok, that rant aside: Operation completed successfully.

Send to Email Address Your Name Your Email Address Cancel Post was not sent - check your email addresses! Error processing resource Error: The file web.sitemap required by XmlSiteMapProvider does not exist. Reply Leave a Reply Cancel reply Enter your comment here... check over here But I'll leave your post here ...

However the code breaks when my current site is a site under web-application. Not the answer you're looking for? I'm going to select a site collection that's hanging off of my /sites managed path on my main portal site.

Which is #84e2f4 .

Why is the bridge on smaller spacecraft at the front but not in bigger vessel? After deleting some unwanted databases, ran content deployment again and it worked fine.Fadi Posted by Fadi Noja at 1:22 pm No comments: Post a Comment Newer Post Older Post Home Subscribe I’ll use this one instead of ownername So, now: C:\Documents and Settings\SVCSharepoint>stsadm -o createsite -url http://wccs/fl133 -ownerlogin domain\svcsharepoint -owneremail [email protected] And an error: Another site already exists at http://wccs. My requirement is to access the all the lists from the current site.

The specified indexer value for this collection could not be found or is not unique.Parameter name: jobId Getting past those two errors was simply restarting the WSS Searchand Office Search services Verify that you have typed the URLcorrectly. if the link can't be resolved (not found), or not resolved to a list item, list, web, site...etc...(I don't know the inclusive list)... this content Joell MCSD MCDBA January 18th, 2011 5:38pm I'm going to start by saying this is not a resolution, but an observation.

Email check failed, please try again Sorry, your blog cannot share posts by email. %d bloggers like this: current community chat SharePoint SharePoint Meta your communities Sign up or log in Browse other questions tagged 2007 error logging or ask your own question. Scroll down to the bottom of the colors and, second from the bottom is a set with 85 colors in it! In your case, link to a Form (Forms/AllItems.aspx) caused this to happen.

I'm definitely agreeing with the others that state that this should be downgraded to a 'medium' error, or at least havetheperson who wrote the error message explain why its an error How to View Source HTML of Modal Dialog Window How to make website SSL enable. Was this blog helpful? Wang's post, using the default log settings of tracing just Medium and higher will not help you at all, since the priority of these messages is"High".

I truly resent that this question has been marked as "answered". Posted at 08:30 AM in Sharepoint 2007, Sharepoint Design, Toolkit | Permalink | Comments (2) | TrackBack (0) Archives February 2009 October 2008 September 2008 June 2008 April 2008 January 2008 Would it be ok to eat rice using a spoon in front of Westerners? Edward R.

Go to your site settings and apply the theme. " Thank you again, elumenotion. Maybe you caught the error right away: That’s a ‘zero’ instead of an “O” which it should be. Notify me of new posts via email. « SPSite throws FileNotFoundException: The Web application at … could not be found. There is no Web named "/departments/HR/One Note Library/Forms/AllItems.aspx".