Home > Setup Error > Setup Error Failed To Load Resources

Setup Error Failed To Load Resources

My applications are vb.net desktop systems though - they have no interaction with asp.net in any way but they do occasionally use the httprequest objects to query web page content. The local computer may not have the necessary registry information or message DLL files to display messages from a remote computer. Re: I've been getting the same error on the DVR and a second... I determined that 1 of 4 memory modules was bad.  It caused random applications to close without warning,  at random times.  Sometimes there was no error message,  sometimes with the error weblink

You may be able to use the /AUXSOURCE= flag to retrieve this description; see Help and Support for details. For more assistance, send a brief message to ATTU-verseCare . Related information THIRD PARTY - Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack Historical Number 1027803 Document information More support for: Cognos Controller Controller Software version: Controller (Frango) 8.1MR1 Operating system(s): Windows Reference I did some research in > > > several newsgroup (since the log doesn't really help to > > > find the source of the problem) and I found many people

Do you all have Windows 2003? Yes, my password is: Forgot your password? Unsubscribing Subscribing Did you know you cansign up for email notifications? Just started two days ago.

Tuesday, February 14, 2006 12:12 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote I also ran into these recently. Sometimes it seems to be OS related, > sometimes .Net framework versions related, culture > related, binding related, polling related ... > > Does anybody have any clue of the reason The data may have additional error codes.. Have you noticed being tuned to any particular channel when this appears?

If you choose to participate, the online survey will be presented to you when you leave the Msdn Web site.Would you like to participate? You may be able to use the /AUXSOURCE= flag to retrieve this description; see Help and Support for details. I uninstalled the thrid party software after having found a more robust replacement for the same price and have had no further issues. My application was originally a multi-threaded app but I've since pulled it back to the single main thread to rule that out, I've reinstalled the framework on each machine, service packed

Begin Tour Personal att.com att.net uverse.com Digital LifeThis link will open a new window Business Small Business Enterprise Business Wholesale Government About AT&T About Us Investor Relations Skip Navigation Coverage Maps I moved my new app to a new worker process and was able to get the other Portals working again.Regards,BobI had this same problem and came to the same (bandaid?) conclusion This morning, we suddenly started receiving the same error > > you posted. Screenshot Tool more hot questions question feed default about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us feedback Technology Life / Arts Culture

Time to re-install I think. ----== Posted via Newsfeed.Com - Unlimited-Uncensored-Secure Usenet News==---- http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World! >100,000 Newsgroups ---= 19 East/West-Coast Specialized Servers - Total Privacy Danke! -chad!! somebody.. Eric Stoll, Jan 8, 2004 #2 Advertisements George Chrisbacher Guest Ditto that.

This is a virtual position, so no move is required. have a peek at these guys Be sure to include your name, account number, phone number, and the best time to reach you.-David [email protected] - Noticed it again on Monday. There is no setup...there are no setup files...could it be something to do with the JIT compilation of the MSIL code or something? Post Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Inappropriate Content 14 of 137 (25,269 Views) Reply 0 (0) Rate this reply

Please let us know if you have any other questions. Re: I've been getting the same error on the DVR and a second... Pull the power on RG, DVR, STBs, WAPs.Replug RG, wait for all greenReplug DVR, wait for viewingReplug other STBs.If the DVR functions are still not working, try a Non-Destructive Disaster Recovery http://internetmairie.com/setup-error/setup-error-failed-to-run-install-script.html Re: Uverse Error Code: 0 - Failed to load resource Post Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Inappropriate Content 21

If the Disaster Recovery screen appears, wait until completion.If the Non-Destructive Disaster Recovery does not work, follow the steps for a Force Disaster Recovery (DESTRUCTIVE MEANS THE RECORDINGS ARE DESTROYED).Do this It was our bug - that triggered .NET's bug. This will take 20-30 minutes, and then the system will reboot.

Have you noticed being tuned to any particular channel when this appears?

When i zooming i receive the following error message: setup error -failed to load resources from, resource file -please check your setup no firewall activate directX 9c and the latest .NET If you still need help, our team will be happy to assist! Please check your Setup"Application closes if I click on OK button on the message box. You can send us a private message by clicking here.

this error ocurred here. In addition to our commercial CMS and social community solutions, DNN is the steward of the DotNetNuke Open Source Project. A number of posters have mentioned that this problem began after an update, and it occurs to me that I don't think I've gotten a recent update. this content I believe it can be related to an app channel, possibly if it was left open when the TV was turned off.

No errors recorded in the Event Viewer. Re: Uverse Error Code: 0 - Failed to load resource Post Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Inappropriate Content 25 Thank you for any help you can provide. The local computer may not > have the necessary registry information or message DLL > files to display messages from a remote computer.

I haven't had an opportunity to test it as a fix but, someone recommended that I re-install the .NET Framework and that it maybe corrupted. :-) :laughs out loud and then but assume the same error is happening .... Customer Care advised I try a non-destructive disaster recovery, but that it is not yet considered a definitive fix since the problem is new and few have reported results as yet. but this one server is being dumb.

App was working fine, now I'm getting the following events as the app hangs: Application Log Event ID: 0 Source: .Net Runtime The description for Event ID ( 0 ) in Pull the power on RG, DVR, STBs, WAPs.Replug RG, wait for all greenReplug DVR, wait for viewingReplug other STBs.If the DVR functions are still not working, try a Non-Destructive Disaster Recovery I am running Win XP with Office 2003 with Business Contact Manager installed. The > > following information is part of the event: .NET Runtime > > version 1.1.4322.573- Setup Error: Failed to load > > resources from resource file > > Please check

Sign Up Now! please help. It is pretty enlightening and should hopefully help you out a bit. The funny side is that i did run successfully 1.3.1 before.

I am getting the same error message when I select OnDemand options. Our community members post a lot of great answers! Then I got it on a different STB when I tried to pull up a recording but "exit" made it go away on both occassions.What is the newest release number? I did not make any changes to the application.

I've seen posts out there with solutions ranging from: null objects being accessed (in a try catch block) Unloading of AppDomains with a locked thread.What to do now....go though the entire Don't know why, but it's supposed to change the behavior of the .NET application regarding threading, so I think this is the winner.