Home > Server Returned > Server Returned Unexpected Error 1639

Server Returned Unexpected Error 1639

Return value 3. This may indicate a problem with this package. On the MDT server, the error says Application Apple Quicktime returned an unexpected return code: 1639, Application Zix Secure Email returned an unexpected return code: 1639. Thanks in advance, Any help is appreciated. 0 Comments [ + ] Show Comments Comments Please log in to comment Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't http://internetmairie.com/server-returned/server-returned-unexpected-error-110.html

The customsettings.ini uses its setting to add the machine to the domain during the reimaging process. Try something like msiexec /i Installer.msi /qn /norestartThere is a specific order Apple Products need to be installed in. Email Reset Password Cancel Need to recover your Spiceworks IT Desktop password? Return value 1. https://community.flexerasoftware.com/showthread.php?146975-2755-1639-Error-when-installing-from-CD!

Please type your message and try again. 2 Replies Latest reply on Mar 20, 2012 3:23 PM by wiz561 Installation Fails on Server 2008 wiz561 Mar 20, 2012 9:01 AM Hi!I'm On WSUS, the computer got assigned to the Unassigned Computers group rather than my main group. The error code is >2755.">>What can I do to fix this?>.> Ask a new question Read More Routers Hardware Microsoft Networking Related Resources Error code 9 Error code 1075 Error Code

Inner Exception : The type initializer for " productname.common.win.icptspread" threw an exception. During the Lite-Touch installation, the Windows Installer Package came up like so: If it Hit Ok, the installation proceeds but the applications don't install. When I try to open as an end user, I get this error Message:Exception has been thrown by the target of an invocation. God I need glasses...think I need to edit it via Notepad from now on. 0 Ghost Chili OP Jeremy_B Mar 11, 2014 at 7:46 UTC Bummer, those didn't

During the Lite-Touch installation, the Windows Installer Package came up like so: If it Hit Ok, the installation proceeds but the applications don't install. I downloaded the eval from the web site, and that installed just fine. You should be logged in as administrator throughout this process. Creating your account only takes a few minutes.

Its new value: 'Product01'. I assume the transform is internal. By creating an account, you're agreeing to our Terms of Use and our Privacy Policy Not a member? Do you use ePO?

Thanks Answered 10/26/2011 by: shamu99 Please log in to comment Please log in to comment 0 If it works as an admin and launches okay, but not as a standard user Looking back at your posts there is a conflict. Does a natural 20 on an animal handling check do anything special? JoinDomain DomainAdmin DomainAdminDomain DomainAdminPassword 0 Ghost Chili OP Jeremy_B Mar 11, 2014 at 6:14 UTC Dannie wrote: Bootstrap.ini is strictly to map the Deployment Share and yes UserID,

There is half your problem.....[:'(] Answered 10/31/2011 by: Dodgyguy Please log in to comment Please log in to comment 0 I'm not familiar with HPCA, but it likely has an option this content This condition prevents the Installer folder from being created by Setup.If installing from a mapped drive letter in a terminal services session: "Windows 2000 and earlier operating systems do not support Return value 1. Average Rating 0 3126 views 10/26/2011 Software Deployment Package Development Hi All, I am trying to package an application.

This tool uses JavaScript and much of it will not work correctly without it enabled. Forums New Posts FAQ Calendar Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts View Site Leaders Advanced Search

Forum Products Legacy Installer Products InstallShield InstallShield 10.5 - Windows Installer Second, looks like those should fill those fields for you, I have the same ones.  I wonder if any of the other settings impact those fields? weblink Legal | Feedback c926729 Tue September 6 19:00:00 EDT 2016"www.itninja.com ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL:

The arguments are: 1624, ProductWebInstaller.msi, MSI (c) (84:58) [10:07:10:445]: Product: Product8.3 –user2260125 Apr 16 '13 at 0:16 I have a couple of thoughts. Windows installer error code 2755 The error code is 2755." or, with vcredist_x86, "Error 1336. Click the "View" tab and de-select "Hide Protected Operating System Files".

Sign up for free now at http://www.jimdo.com Close Skip navigationHomeForumsGroupsContentCommunity SupportLog inRegister0SearchSearchCancelError: You don't have JavaScript enabled.

Info 1639.Invalid command line argument. The command line I used for both applications are msiexec.exe NameOfApplication.msi /quiet /norestart /qn  Reply Subscribe RELATED TOPICS: MDT Questions (MDT 2013) MDT 2013 problems MDT 2013 to MDT 2013 update msiexec /i App.msi TRANSFORMS=:Inst1 MSINEWINSTANCE=1 msiexec /i App.msi TRANSFORMS=:Inst1Stage MSINEWINSTANCE=1 msiexec /x App.msi TRANSFORMS=:Inst1 msiexec /x App.msi TRANSFORMS=:Inst1Stage I'm thinking if you can verify things are right via the command line, The 1624 error seems to be transform related which points back to Rob's comment at the beginning.

Answers 0 It appears that is a .Net error message, although I could not offer a solution as to how to fix it other than to suggest you make sure you Like Show 0 Likes(0) Actions 2. Finally, I specified 2 applications to install, Quicktime and an Outlook plug-in, both .msi files. check over here Thanks. 0 Serrano OP garyleung Mar 10, 2014 at 7:56 UTC Jeremy_B wrote: You might be able to use this to set up just one group. http://scriptimus.wordpress.com/2013/02/11/mdt-2012-domainous-list/ I

If I double-click on the msi after i've installed an instance i get error message 2755. The arguments are: 1639) up vote 1 down vote favorite I've been working on creating multiple instances for my install and this is the code I have so far NOTE: Obvious During the Lite-Touch installation, the Windows Installer Package came up like so: If it Hit Ok, the installation proceeds but the applications don't install. The app was a legacy setup, I did the capture to create MSI.

But as an admin I am able to use the application successfully. All Places > Business > Endpoint Security > VirusScan Enterprise > Discussions Please enter a title. Action ended 10:07:07: SetInstance_01. The installation of the "Fix It" program stops itself and gives Error Code 2755: "The.

The error code is 2755. You should be logged in as administrator throughout this process. or login Share Related Questions What's the development and support future looking like for the KACE appliance? by garyleung on Mar 10, 2014 at 6:16 UTC | Software Deployment & Patching 0Spice Down Next: Best Windows 10 Deployment Tips?

Re: Installation Fails on Server 2008 wiz561 Mar 20, 2012 3:23 PM (in response to mrandolp) Well, I finally got it installed. This may >indicate a problem with this package. I'm still curious what the behavior is when you remove the UI and your CAs from your testing. Setting it to "Y" will make it do a Per Machine install and will use the Local SYSTEM account to do the install.

And the verbose log says that the guid exists. It's just bad editing on my part. Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes. # I had the same problem but my .msi file was encrypted. Return value 3.

You should always pass in your transform and always specify MSINEWINSTANCE=1 from the command line when installing an instance. Any help is appreciated Answered 12/02/2011 by: shamu99 Please log in to comment Please log in to comment Answer this question or Comment on this question for clarity AnswerSubmit Don't be Re: Installation Fails on Server 2008 mrandolp Mar 20, 2012 3:00 PM (in response to wiz561) wiz561, when you start the install, have you tried to run as Administrator?