Home > Server Error > Server Error In Application Sbs Web Applications/owa

Server Error In Application Sbs Web Applications/owa

We could also get OWA via https://remote.domain/owa. When I open an email message in the most inept version of Outlook Express... The site has been disabled. Art Bunch posted Jul 8, 2016 Cannot acsess my email DeVonne Colette posted Mar 5, 2016 Login,logoff,idle time tracking saran posted Nov 2, 2015 WSUS clients not connecting to... his comment is here

Therefore, please check whether the OWA VD is also under the “Default Web Site”. It is very informative about mis-configurations with SBS 2008. 0 Message Author Comment by:kpturner2010-07-06 Yes we have run the BPA and it did report a few things that bear consideration, Forum New Posts FAQ Calendar Community Member List Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts Tutorials Advanced Search Forum Vista Newsgroup Archive Server Newsgroups SBS Server Server Error in Vista installation & setup "*.pps is not a valid Win32 application" error message in Windows..This error message (*.pps is not a valid Win32 application) is returned when attempting to open .pps http://www.vistax64.com/sbs-server/253966-server-error-application-sbs-web-applications-owa.html

A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file." I can confirm that there is no folder called "owa" in the physical path specified; I tried copying All rights reserved.Newsletter|Contact Us|Privacy Statement|Terms of Use|Trademarks|Site Feedback TechNet Products IT Resources Downloads Training Support Products Windows Windows Server System Center Browser   Office Office 365 Exchange Server   SQL Server When I try to start the default website it says another site may be using the same port. in iis admin i have: type: http IP address: all unassigned Port 80 Hostname: Sites type: http ip address: all unassigned Port: 80 Hostname: remote.domainname.com type: https ip address: all unassigned

It removes lingering AD objects from CN=HTTP,CN=Protocol CN=HTTP,CN=Protocols,CN=MARKSTANSBS,CN=Servers,CN=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT),CN=AdministrativeGroups,CN=First Organization,CN=Microsoft Exchange,CN=Services,CN=Configuration,DC=markstancom,DC=local 6. If you can’t figure out which SSL Cert to use, there’s a couple ways to make a guess. OWA has always been easy to setup in SBS2003, so not sure where to proceed from here. The MS techie was successful eventually, but I am led to believe that he did have a particularly hair-raising time getting there, with one or two moments of panic.

Thanks for your reply. Not certain if this is an Exchange issue or IIS. Here's how to fix the problem. This can be beneficial to other community members reading the thread.

This quick video will show you how to change your primary email address. I cannot get the default website to start while the SBS web applications site is running. The one called SBS Web Applications will be in the stopped position (you’ll see a little stop square on it). Currently IIS will not automatically start SBS Web Applications due to the Default Web Site and SBS Web Applications using the same HTTPS bindings.

See the following for the correct binding: http://www.experts-exchange.com/OS/Microsoft_Operating_Systems/Server/SBS_Small_Business_Server/Q_24047757.html Philip 0 Message Author Comment by:bkpierce2010-01-13 Delete the https binding for the default site? Join Now For immediate help use Live now! First Name Please enter a first name Last Name Please enter a last name Email We will never share this with anyone. Can you open the IIS7 admin console, select the "Sites" branch, and post the bindings for the SBS web applications?

Join & Ask a Question Need Help in Real-Time? this content Things you can try: • Create the content on the Web server. • Review the browser URL. • Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code Stop the Default Website, delete the 443 binding from its properties. Posted in: news Comments are closed.

The only solution I have found is to uninstall and reinstall CAS but I have tried that and it still recreates everything in the wrong place. 0 LVL 77 Overall: Thx, James Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. I used multiple resources to delete and recreate the OWA virtual directories (via the exchange shell). weblink Thx, James Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question.

I removed the 443 binding from the config file and did an IIS reset. The only way I have managed to get them to work is change the bindings to 444, start it, then change it back to 443. Join our community for more solutions or to ask questions.

Maybe I need to wait until I have the full solution. 0 LVL 77 Overall: Level 77 SBS 47 Windows Server 2008 19 Microsoft IIS Web Server 8 Message Active

Covered by US Patent. This only works until IIS is >restarted or the server reboots. Links and More InformationThis error means that the file or directory does not exist on the server. OWA was > working till i had a prob on my Anti-Virus which i have reinstalled, and > now even uninstalled.Now OWA does not work. > > I am having the

Covered by US Patent. I just read this forum post, and there is a Microsoft rep on there that explains this error you posted: "There are 2 parts of an "SSL binding" - the host:ip:port When I investigated this I found various resources (including some posts on here) telling me that "Default Web site" should only be bound to port 80, not 443. check over here Edit the bindings for http and https so that it points to the new IP that you put on the box, and then modify any necessary DNS changes to point to

http All Unassigned 80 remote.sbsname.com 3. Thanks for everyone's help. ""Robbin Meng [MSFT]"" <> wrote in message news:... > > Hi Louis, > > Thanks for your post and Steve's input. > > I am with Steve That will confirmmy suspicion that there should be an OWA object within each and may also give a clue as to how activesynch can work via SSL to SBS Web Applications